Padel Stockholm

Spela padel i Stockholm hos Every Padel. På vår anläggnig kan du spela, träna och tävla i padel. Du hittar vårt trevliga och välkomnande padelcenter längs E4:an norrut från Stockholm, i Kista.

Det bästa med padel är att vem som helst kan utöva sporten. Oavsett om du är nybörjare eller proffs, oavsett erfarenhet eller skicklighetsnivå. Hos oss är barn, ungdomar, motionärer och elitspelare välkomna. Så kom som du är och boka padelbana i Stockholm idag!

7 DUBBELBANOR

SHOP

LOUNGE

Spela Padel i Kista

Vårt padelcenter i Kista ligger i Kista Industriområde, nära Kista Tower. Här möts du av en trevlig och fräsch anläggning, skapad dels för alla de företag som är våra grannar i området. Även om du inte är företagare i närheten välkomnar vi såklart alla som vill spela padel.

I anslutning till padelbanorna finns omklädningsrum med dusch. I vår reception kan du köpa dryck och snacks. Det finns dessutom möjlighet att hyra racket och köpa bollar. 

Hitta hit: Torshamnsgatan 20C, 164 40 Kista

kista klövern padel

AKTUELLT I EVERY PADEL KISTA

PRISLISTA - Kista

 • ABONNEMANG DAGTID 400 kr/h
 • ABONNEMANG KVÄLLSTID 500 kr/h
 • FÖRETAGS-CLINIC 900 kr/h

  Vardagar innan 16:00. Exklusive banhyra. Tränare på banan med upplägg efter önskemål, matchcoaching, drillar eller teknikträning Ytterligare banor som används men utan tränare kan läggas till för priset av banhyran.

 • FÖRETAGS-CLINIC 1200 kr/h

  Vardagar efter 16:00 & alla tider på helger. Exklusive banhyra. Tränare på banan med upplägg efter önskemål, matchcoaching, drillar eller teknikträning Ytterligare banor som används men utan tränare kan läggas till för priset av banhyran.

 • AMERICANO Banhyra + 500kr/h (personal)

  Matchspel som organiseras av oss, ni kommer med valfritt antal spelare, kan delas i olika nivåer

 • KASTA IN RACKET Banhyra + 500kr/h (personal)

  Matchspel som organiseras av oss, ni kommer med valfritt antal spelare, kan delas i olika nivåer

 • PRIVATLEKTIONER: 1-4 spelare 900 kr/h

  Vardagar innan 15:00. Upplägg enligt önskemål.

 • PRIVATLEKTIONER: 1-4 spelare 1200 kr/h

  Vardagar efter 15:00 och alla tider på helger. Upplägg enligt önskemål.

Every Padel Kista

KISTA Business Club

I detta enorma företagscentrum välkomnar vi med öppna armar alla företag som vill skapa hälsa, glädje och gemenskap för sina medarbetare eller sina kunder.

Företagsevent

Vi erbjuder clinics, matchspel, företagsfrukost mm, hör av er till kista@everypadel.com

FirstOffice

FirstOffice är en del av fastighetsbolaget Klövern.
FirstOffice erbjuder flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i trevliga och inspirerande miljöer. Med ett brett utbud av kontorshotell runt om i landet erbjuder vi våra hyresgäster en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på.

Vi har flertalet kontorshotell i Stockholm, varav ett av våra nyetablerade kontorshotell är lokaliserad i samma fastighet som Every Padel i Kista.

Letar du efter ett nytt kontor? Läs mer på www.firstoffice.se eller kontakta nadia.larsdalen@firstoffice.se