Kurser start v.45-49 - Every Padel

Boka kurs

Kurser start v.45-49

 

Vecka 45 drar vi igång två nya kurser för nybörjare och för er som är nivå 3-4.

Vi tycker det är så kul att det fortfarande kommer flertal nya spelare till vår sport och självklart måste vi introducera er för grunderna inom padel, tekniken samt gå igenom regler och hur ni spelar en match. För er som är helt nya eller spelat några fåtal tillfällen tipsar vi om nybörjarkursen.

För dig som spelat ett tag men kanske känner att du vill utveckla ditt spel mer passar kursen för nivå 3-4 dig perfekt. Ni kommer då sätta grundslagen, öva på teknik och taktik samt få in matchspel och hur ni ska tänka i olika lägen i matchen.

Kurs nybörjare, v45-49 onsdagar kl 17:00-18:00 – Anmäl dig här

Kurs nivå 3-4, v.45-49 onsdagar kl 20:00-21:00 – Anmäl dig här

Boka kurs

Kurser start v.45-49

klövern padel kontakta oss