Padel Uppsala

Spela padel i Uppsala hos Every Padel. 2015 öppnade vi vårt första padelcenter. Vi märkte hur roligt alla tyckte det var med padel och bestämde oss för att satsa på ett padelcenter i Uppsala. Idag finns vi på två olika ställen i Uppsala, Fyrislund och Librobäck.

Sporten padel växer så det knakar och vi hoppas att du precis som vi kommer finna roliga stunder, nya bekantskaper och en träningsform som passar alla. Oavsett om du är nybörjare eller padelproffs finns det plats för dig. Välkommen att boka padel hos oss!

Spela padel i Uppsala Fyrislund

Padelcentret i Fyrislund är vår första anläggning i Uppsala som stod klart 2015. Här finns både inomhusbanor och singelbanor. Du kan även spela padel utomhus på vår utomhusbana!

Padelcentret i Fyrislund har dusch och omklädningsrum, dryck och tilltugg och gratis wifi.

Vårt padelcenter ligger centralt och är smidigt att komma hit med både buss och bil. Vi har parkering i direkt anslutning till anläggningen.

Det finns möjlighet att hyra racket och köpa bollar. Vi har dessutom en butik där du kan köpa utrustning som padelracket eller padelskor.

Hitta hit: Stålgatan 14, 754 50 Uppsala

spela padel i uppsala

Padelbanor

Vi har totalt 7 inomhusbanor, 2 singelbanor och en utomhusbana. 

Padelbutik i fyrislund

Vi har ett urval av produkter till alla padelfantaster. I vår härliga lounge har vi försäljning av padelutrustning, allt från padelskor och padelracket till kläder. Har ni glömt padelracket eller inte ett? Vi hyr ut!

Padel i Uppsala Fyrislund

Spela padel i Uppsala Librobäck

2019 öppnade vi ett andra padelcenter i Uppsala. I Librobäck finner du kanske Sveriges bästa centercourt (världens bästa enligt Bela), allt som allt 4 dubbelbanor med en hemtrevlig och familjär känsla. 

Här hittar ni omklädningsrum med dusch och gemensam bastu, shop, dryck och snacks, gratis parkering och wifi.

Hitta hit: Söderforsgatan 1, 752 28 Uppsala

Träningscenter & Yoga

Vi kan dessutom genom våra fantastiska samarbetspartners Träningscenter och You Go Yoga erbjuda riktigt bra träning och Yoga, YOU GO YOGA TRÄNINGSCENTER – PT Julia Grenmark.

EGYM

I Librobäck finns något för alla, vill du inte spela padel kan du skapa dig god hälsa genom annan träning. EGYM är en enkel, snabb och motiverande form av styrketräning, lika bra för den vältränade som för dig som aldrig tränat.

PRISLISTA

 • ABONNEMANG DAGTID 280 kr/h
 • ABONNEMANG KVÄLLSTID 400 kr/h
 • FÖRETAGS-CLINIC 800 kr/h

  Vardagar innan 16:00. Tränare på banan med upplägg efter önskemål, matchcoaching, drillar eller teknikträning Ytterligare banor som används men utan tränare kan läggas till för priset av banhyran.

 • FÖRETAGS-CLINIC 1200 kr/h

  Vardagar efter 16:00 & alla tider på helger. Tränare på banan med upplägg efter önskemål, matchcoaching, drillar eller teknikträning Ytterligare banor som används men utan tränare kan läggas till för priset av banhyran.

 • AMERICANO Banhyra + 500kr/h (personal)

  Matchspel som organiseras av oss, ni kommer med valfritt antal spelare, kan delas i olika nivåer

 • KASTA IN RACKET Banhyra + 500kr/h (personal)

  Matchspel som organiseras av oss, ni kommer med valfritt antal spelare, kan delas i olika nivåer

 • PRIVATLEKTIONER: 1-4 spelare 800 kr/h

  Vardagar innan 16:00. Upplägg enligt önskemål.

 • PRIVATLEKTIONER: 1-4 spelare 1200 kr/h

  Vardagar efter 16:00 och alla tider på helger. Upplägg enligt önskemål.