Padel Uppsala

2015 öppnade vi vårt första padelcenter. Vi märkte hur roligt alla tyckte det var med padel och bestämde oss för att satsa på ett padelcenter i Uppsala. Idag finns vi på två olika ställen i Uppsala, Fyrislund och Librobäck.

Sporten padel växer så det knakar och vi hoppas att du precis som vi kommer finna roliga stunder, nya bekantskaper och en träningsform som passar alla. Oavsett om du är nybörjare eller padelproffs finns det plats för dig. Välkommen att boka padel hos oss!

Every PADEL FYRISLUND

Padelcentret i Fyrislund är vår första anläggning i Uppsala som stod klart 2015. Här finns både inomhusbanor och singelbanor. Du kan även spela padel utomhus på vår utomhusbana!

Padelcentret i Fyrislund har dusch och omklädningsrum, dryck och tilltugg och gratis wifi.

Vårt padelcenter ligger centralt och är smidigt att komma hit med både buss och bil. Vi har parkering i direkt anslutning till anläggningen.

Det finns möjlighet att hyra racket och köpa bollar. Vi har dessutom en butik där du kan köpa utrustning som padelracket eller padelskor.

EVERY PADEL LIBROBÄCK

2019 öppnade vi ett andra padelcenter i Uppsala. I Librobäck finner du kanske Sveriges bästa centercourt (världens bästa enligt Fernando Belasteguin), totalt 4 dubbelbanor med en hemtrevlig och familjär känsla. 

Här hittar ni omklädningsrum med dusch och gemensam bastu, shop, dryck och snacks, gratis parkering och wifi.

Vi kan dessutom genom våra fantastiska samarbetspartners Träningscenter och You Go Yoga erbjuda riktigt bra träning och Yoga, YOU GO YOGA TRÄNINGSCENTER – PT Julia Grenmark.F

NYHETER I UPPSALA

WEEKENDPAKET

  Vi kan nu erbjuda er detta hotellpaket i samarbete med Clarion Hotel Gillet som ligger i centrala Uppsala. Ta med era kollegor, kompisar eller

Läs mer »

PRISLISTA

  • DAGTID 280 kr/h
  • KVÄLLSTID 400 kr/h
  • Vardagar innan 16:00 | 800 kr/h. Tränare på banan med upplägg efter önskemål, matchcoaching, drillar eller teknikträning Ytterligare banor som används men utan tränare kan läggas till för priset av banhyran.
  • Vardagar efter 16:00 & alla tider på helger | 1200 kr/h. Tränare på banan med upplägg efter önskemål, matchcoaching, drillar eller teknikträning Ytterligare banor som används men utan tränare kan läggas till för priset av banhyran.

Banhyra + 500kr/h (personal).
Matchspel som organiseras av oss, ni kommer med valfritt antal spelare, kan delas i olika nivåer

  • Vardagar innan 16:00 | 800 kr/h. Upplägg enligt önskemål.
  • Vardagar efter 16:00 och alla tider på helger | 1200 kr/h. Upplägg enligt önskemål

BOKA DIN PADELTID I UPPSALA