EVERY PADEL

TRÄNING & AKADEMI

VÅR AKADEMIVERKSAMHET BASERAR SIG PÅ BELA PADEL CONCEPT

Vår filosofi

Every Padels akademi och träningsfilosofi bygger på Bela Padel Concept och vi är en av få aktörer i hela världen som har tillgång till detta koncept.

Bela Padel Concept är baserat på och framtaget av tidernas bästa padelspelare, Fernando Belasteguin och hans tränare Miguel Sciorilli.

Jag har ägnat hela mitt liv åt padeln. Den finns inuti mig och jag vill verkligen delta i utvecklingen av denna vackra sport. Att teama upp med Every Padel är ett sätt för mig att dela med mig av min stora passion, att utveckla expertis, skapa upplevelser och att förhoppningsvis få se tusentals vuxna, barn och familjer njuta av det som varit min resa de senaste 25 åren.

- Fernando Belasteguin

Vision med sporten

Padel är en lättillgänglig sport som bidrar till många positiva saker i livet som god hälsa, socialt umgänge, utveckling av barn och ungdom, genom sportens värderingar. Dessutom bidrar sporten även till välmående genom företagsfriskvård.

Padel är en lagsport som man kan dela med familj, vänner och kollegor. Sporten är rolig och utan gränser när det kommer till utveckling

UTBILDNING ÄR NYCKEL

Att sätta det fundamentala och grunderna rätt är nyckeln i varje sport. Alla tränare hos Every Padel har utbildats av Miguel Sciorilli, tränare till Fernando Belasteguin. Metodikens pelare är glädje, intensitet och individanpassning. Så oavsett ålder samt nivå på gruppen, vid varje träningstillfälle hos Every Padel, så kommer spelarna lära sig sporten genom sporten. Det kommer man göra genom intensiva kurser, personaliserade tips samt det viktigaste – genom glädje.

Huvudtränare - Bela Padel Concept

MIGUEL Sciorilli

Bela Padel Concepts huvudtränare är Miguel Sciorilli som är en av världshistoriens mest meriterade och uppskattade padelcoacher. Han är Fernando Belasteguins långvarige tränare och har coachat Bela under stora delar av hans karriär. Tillsammans har de fått fira många triumfer och det de uppnått inom padel så kommer ingen kunna komma i närheten av på väldigt länge

Miguel har även tränat andra stjärnor som Juan Martin Diaz, Alejandra Salazar, Ari Sanchez och Pablo Lima.

Miguel Sciorilli

VÅRA HUVUDTRÄNARE

ARON HEIMER

STOCKHOLM - KISTA

Aron Heimer spelar padel på hög nivå och varit tränare i över 3 år nu. Han var med och representerade Sverige i junior-VM för drygt två år.

Aron är utbildad enligt Bela Padel Concept där han fått hela sin utbildning av Miguel Sciorilli och Fernando Belasteguin. Utöver detta har Aron även fått utbildning av Andreas Johansson samt Daniel Windahl.

Arons håller främst till är i Kista och Uppsala.

NILS YGEBY

STOCKHOLM - KISTA

Nils Ygeby är 21 år och har varit tränare i 3 års tid. Han har spelat mycket padel under de senaste åren samt rest runt i Sverige och tävlat. Nils har bakgrund inom tennis på elitnivå.

Nils är utbildad enligt Bela Padel Concept där han fått hela sin utbildning av Miguel Sciorilli och Fernando Belasteguin. Utöver detta har Nils även fått utbildning av Andreas Johansson samt Daniel Windahl.

Nils håller främst till är i Kista och Uppsala.

JOHAN FORS

GÖTEBORG - ÅBY ARENA
Johan For är 25 år gammal och har hållit på med padel i fyra år.

Innan Johan hoppade in i padeln så spelade han tennis på elitnivå och han har även spelat på collegenivå i USA.

Johan tillhör den svenska padeleliten och han är utbildad enligt Bela Padel Concept där han fått hela sin utbildning av Miguel Sciorilli och Fernando Belasteguin.
 

GUNNAR EIRIKSSON

UPPSALA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BOKA DIN
PADELTRÄNING IDAG