Every Padel har öppnat en ny premiumanläggning för padel i Västerås - Every Padel

Every Padel har öppnat en ny premiumanläggning för padel i Västerås

Every Padel Kopparlunden

Everysport Media Group AB (publ.) (ESMG) meddelar att dotterbolaget Every Padel i Sverige AB (Every Padel) har öppnat sin andra padelanläggning i Västerås, i utvecklingsområdet Kopparlunden. Anläggningen innehåller nio padelbanor och är i premiumsegmentet med konferens- och loungeytor tillsammans med ytor för shop och event.

Every Padel är en av de ledande aktörerna på den snabbt växande padelmarknaden och expanderar snabbt i Sverige. Every Padel Kopparlunden blir den andra anläggningen i Västerås för bolaget och totalt finns nu över 100 banor i koncernens portfölj av anläggningar.

– Vi fortsätter att investera i padeln både nationellt och internationellt och anläggningen i Västerås blir den mest centrala i staden. Vi tror mycket på premiumsegmentet som både innehåller bra lösningar för akademi, event och företagsaktiviteter. Every Padel Kopparlunden håller hög internationell standard och kommer även att attrahera internationella evenemang av högsta nivå, säger Every Padels ordförande tillika ESMGs VD Hannes Andersson.

Every Padel Kopparlunden har öppnat för bokning via https://everypadeltran.wpengine.com/boka-padel/. Anläggningen innehåller totalt nio padelbanor, varav sju dubbelbanor och två singelbanor.

Eventuella frågor besvaras av:

Hannes Andersson, Ordförande Every Padel i Sverige AB samt VD Everysport Media Group AB,
tel: +46 70 736 56 25,
mail: hannes.andersson@esmg.se

Everysport Media Group (ESMG) är en koncern inom sport. ESMG är uppdelat i två affärsområden: Everysport Media och Every Padel. Inom Everysport Media ägs och utvecklas digitala plattformar och tjänster inom sport och inom affärsområdet Every Padel bedrivs verksamhet inom den snabbväxande sporten padel. Koncernen har totalt ca 160 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget har bland annat också kontor i Norge och USA. Gruppen är noterad på Spotlight Stock Market (EVERY).

FLER NYHETER

EVERY PADEL TOUR 2022

Vi presenterar stolt Every Padel Tour 2022! Det är äntligen dags för oss på Every Padel att presentera en padeltour som sträcker sig runt om

Läs mer »

Every Padel lanserar Empower

Every Padel lanserar Empower i syfte att motarbeta ojämlikheter inom sport och specifikt padel, till följd av människors individuella olikheter.  I såväl tillväxtländer som i

Läs mer »