INTRESSEANMÄLAN | BARN & UNGDOM | UPPSALA - Every Padel

INTRESSEANMÄLAN | BARN & UNGDOM | UPPSALA

Vill ditt barn börja spela padel?

Då är vår padelskola det bästa alternativet! Vi har bedrivit vår barn & ungdomsverksamhet i över 5 år och har välutbildade tränare på plats för att ge varje individ den bästa möjligheten till utveckling inom padeln.

Detta är en intresse anmälan för barn och ungdomsträning på Every Padel Fyrislund VT 2023 med start v 4. Detta är för dig som tidigare inte har varit med i våran padelskola utan önskar att börja. På tisdagar och torsdagar erbjuder vi träning i våran hall i Fyrislund och i mån av plats hoppas vi just du kan få en av de platserna.

Fyll i nedan vid intresse så återkopplar vi i mitten av Januari om ni fått plats till VT 2023.

FYLL I HÄR- https://www.matchi.se/facilities/everypadelfyrislund#events