Every Padel lanserar Empower - Every Padel

Every Padel lanserar Empower

Every Padel lanserar Empower i syfte att motarbeta ojämlikheter inom sport och specifikt padel, till följd av människors individuella olikheter. 

I såväl tillväxtländer som i padelns hemland, Spanien, dominerar männen både på hobbynivå och i absoluta världseliten. I hallarna fylls över 70% av utövarna av män och på världens största padeltour är prispengarna mångdubbelt högre än för kvinnorna. I Sverige ser det annorlunda ut och vi har en möjlighet att inspirera andra.

Att kvinnor och män har samma inflytande över padeln som sport och samma förutsättningar att nå precis den nivå man önskar sig, är en självklarhet. Det är ett budskap som bör eka bortom landets gränser. Med Empower Weekend skapas så mycket mer än ett event. Vi skapar en rörelse som ska inspirera nya generationer att kunna forma sina liv som individer utan att föreställningar om att kön är en begränsning.

Den 3-5 december anordnas Empower Weekend i Every Padel Kopparlunden, Västerås. Här samlas padelvärlden kring ett gemensamt budskap som ska inspirera både nya som gamla generationer att forma sina liv utan föreställningar om att kön är en begränsning, med sporten och padel som primär utgångspunkt.

Vi samlar världens bästa padelspelare på damsidan, elitspelare i Sverige, inspirerande föreläsare, såväl som barn och ungdomar som både vill utveckla sitt spelande eller testa på sporten för första gången. Vi gör det i en av Sveriges främsta padelhallar tillsammans med en rad nyckelpartners som brinner för förändring på samma sätt som vi. Utöver fantastiskt padelspel blir helgen en arena för seminarier, utbildning och inspiration som sprids både lokalt och globalt.

Nedan anmäler du dig till klasserna:

  • Dam A (sanktionerad)
  • Dam B (sanktionerad)
  • Dam C (ej sanktionerad)
  • Junior, 13–18 år (ej sanktionerad)

C-klassen spelas i gruppspel med slutspel, vi återkommer med mer exakta tider närmare speldatum men räkna med att du spelar lördag och söndag.


Anmälan – A & B


Anmälan – Dam C


Anmälan – Junior

FLER NYHETER

EVERY PADEL TOUR 2022

Vi presenterar stolt Every Padel Tour 2022! Det är äntligen dags för oss på Every Padel att presentera en padeltour som sträcker sig runt om

Läs mer »

Every Padel lanserar Empower

Every Padel lanserar Empower i syfte att motarbeta ojämlikheter inom sport och specifikt padel, till följd av människors individuella olikheter.  I såväl tillväxtländer som i

Läs mer »