EVERY PADEL MEMBER | UPPSALA - Every Padel

EVERY PADEL MEMBER | UPPSALA

Vi har nu lanserat Members i vår verksamhet i Uppsala och får många frågor vad det innebär.

Members är ett första steg i att passa in dig som spelare på rätt nivå och du betalar en summa per år för att få vårt erbjudande, vi har endast hunnit med de kunder som aktivt efterfrågat denna typ av träning och upplägg och velat bli bedömda.

I veckorna kör vi ”Everys Padelcirkel” som är samma koncept som Members som är öppet för alla nivåer utom för nybörjare. Här kan du sedan prata med oss om du vill bli Member och om vi har plats i någon grupp just nu.

För att kunna vara med i Padelcirkeln bör du ha spelat ett tag då det bygger mycket på grunder och säkerhet. Vi har även olika nivåer på Everys Padelcirkel så ni är varmt välkomna att anmäla er till den nivå som passar just dig.

Vi har aktiviteter för alla nivåer så hör av er till oss om frågor kring just din padel!