Vi söker Padelinstruktör till Every Padel Norrköping - Every Padel

Vi söker Padelinstruktör till Every Padel Norrköping

Är du ett stort fan av padel och vill jobba nära människor? Gillar du att hjälpa till med högt och lågt samtidigt som du har ett öga för service, event och försäljning? Då kan du vara den Padelinstruktör vi söker till vår padelanläggning i Norrköping!

 

Om rollen

I rollen som padelinstruktör kommer du, i samråd med anläggningschefen, att leda och planera arbetet kring allt som rör vår träning och kursverksamhet. Detta kan variera från att hålla i privatlektioner till större seriespel. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på behov som finns inom verksamheten och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst är flexibel och prestigelös.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Hålla i privatlektioner och kurser
  • Leda och planera större event och seriespel
  • Paketera och utforma träningserbjudanden
  • Kundservice och lokalvård
  • I samarbete med hallchef driva och sälja in företagssamarbeten
  • Receptionsarbete

 

Anläggningen i Norrköping öppnades under mars månad och du kommer således ta del av uppstarten och utformningen av hallverksamheteten.

Beroende på överenskommelse är tjänsten är på heltid eller deltid. Kvälls-och helgarbete ingår.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en stor passion för sporten padel och vill utvecklas i en instruktörsroll. Du behöver inte tidigare ha arbetat som padelinstruktör men bör ha spelat mycket själv sen tidigare.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service och/eller event. Har du ett marknadstänk och en känsla för försäljning är det ett stort plus som kommer att hjälpa dig i din roll. Du trivs med att jobba nära kollegor och kunder och har lätt för att bygga kontaktnät.

För att lyckas i rollen tror vi även att du har en stor portion energi och ett optimistiskt och lösningsorienterad sätt att ta dig an nya utmaningar. Du förstår värdet av högkvalitativ service och är levererar alltid hög kvalité i de arbetsuppgifter du tar dig an.

 

Låter detta intressant?

>> Klicka här för att ansöka <<

Vi kommer att gå igenom ansökningar och genomföra intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.