WEEKENDPAKET - Every Padel

WEEKENDPAKET

 

Vi kan nu erbjuda er detta hotellpaket i samarbete med Clarion Hotel Gillet som ligger i centrala Uppsala. Ta med era kollegor, kompisar eller kanske familjen och kör en weekend hos oss med massa padel och boende på hotell.

DETTA INGÅR:

  • 4h padel. Bokas in på valfria tider via mail.
  • Övernattning med del i dubbelrum på Clarion Hotel Gillet, frukost ingår.

 

Ni bor på Clarion Hotel Gillet mitt i centrala Uppsala. Hotellet har restaurang Kitchen & Table och Selma City Spa. Fina dubbelrum som är 19 kvadratmeter stora, det finns rum med dubbelsäng eller två separata sängar. Rummen är utrustade med kyl, tv och wifi. Efter en god natts sömn kan ni se fram emot vår fina frukostbuffé. Incheckning från kl 15:00 och utcheckning kl 12:00.

Det finns även möjlighet att lägga till tränare på en eller flera av timmarna beroende på tillgänglighet. För priser och tillgänglighet, vänligen kontakta oss på nedan mail. Bokning görs via mail till uppsala@everypadel.com. Vi skickar sedan vidare era uppgifter till hotellet för bokning av rummen.

  • Pris per person: 710kr – 800kr
  • Antal personer som kan boka: 4 – 12

Priset är beroende av vilka tider som padeln bokas in. Ett exakt pris ges vid bokningstillfället.

 

Om ni har några frågor eller funderingar kan ni maila oss på ovan mailadress eller ringa till 010 – 272 71 81. Varmt välkomna!