Träning i Librobäck

Vill du träna effektivt, roligt och motiverande? EGYM är ett nytt och innovativt sätt att träna på, passar alla, framförallt dig som vill känna resultat snabbt och enkelt och förstår att det inte räcker att träna första veckan i januari!

Hösterbjudande

Hösterbjudande: Prova 5 månader för endast 1000 kr.​

Vid intresse, maila charlotta@uppsalapadelcenter.se
Läs mer om EGYM här:
www.clfitness.se/referenser/

eGym täning uppsala

EGYM - framtidens träning

EGYM är modern och professionell träningsutrustning för cirkelträning, maskinerna genererar motstånd med hjälp av en motor och justerar vikten dynamiskt till användarens styrka. Detta gör träningen mer varierad och användaren kan välja mål som muskelbyggnad, prestationsförbättring, rehabilitering, viktminskning eller atletisk träning från nybörjare till professionell nivå.
egym gruppträning
eGym täning uppsala

Så tränar man

Att träna med eGym är enkelt, snabbt och motiverande. Eftersom maskinen anpassar sig efter dina förutsättningar så passar den både proffs och mindre erfarna användare. Tillsammans med tränaren kan välja mål som muskelbyggnad, prestationsförbättring, rehabilitering, viktminskning eller atletisk träning från nybörjare till professionell nivå. Sedan följer man sina framsteg själv genom Fitness App.

julia grenmark pt

Välkommen upp på loftet!

Vi erbjuder:

Gruppträning för företag, föräldrar, lag, idrottare, pt grupper mm.

Personlig träning,

events och workshops.

Vill du komma igång och träna?

Kontakta ansvarig, Julia
julia@juliagrenmark.se

 

JULIA GRENMARK
Personlig Tränare

Kontakt: julia@juliagrenmark.se
www.juliagrenmark.se