Every Padel öppnar i Norrköping - under Q1 2022 - Every Padel

Every Padel öppnar i Norrköping – under Q1 2022

Everysport Media Group AB (publ.) (ESMG) meddelar att dotterbolaget Every Padel i Sverige AB (Every Padel) har signerat ett hyresavtal avseende en padelanläggning i Norrköping. Anläggningen, som kommer att innehålla 14 padelbanor, är i premiumsegmentet och är inplanerad att öppnas under det första kvartalet 2022.

Every Padel är en av de ledande aktörerna på den snabbt växande padelmarknaden och expanderar snabbt i Sverige. Every Padel Norrköping blir den första anläggningen i Norrköping för bolaget och totalt finns vid öppnandet över 110 banor i koncernens portfölj av anläggningar.

– Vår tillväxtresa inom världens snabbast växande sport fortsätter både nationellt och internationellt. Anläggningen i Norrköping blir något extra där vi tillsammans med Klövern lagt ner stora resurser i hallens utformning. Precis som våra anläggningar i Göteborg och Västerås blir Every Padel Norrköping en anläggning i premiumsegmentet, som både innehåller bra lösningar för akademi, event och företagsaktiviteter, säger Every Padels ordförande tillika ESMGs VD Hannes Andersson.

Every Padel Norrköping är belägen i det populära handelsområdet Ingelsta och ytan är om totalt 3 794 kvm. Anläggningen innehåller totalt fjorton padelbanor, varav nio dubbelbanor och en singelbana inomhus, samt fyra dubbelbanor utomhus.

Eventuella frågor besvaras av:
Hannes Andersson, Ordförande Every Padel i Sverige AB samt VD Everysport Media Group AB,
tel: +46 70 736 56 25,
mail: hannes.andersson@esmg.se

Everysport Media Group (ESMG) är en koncern inom sport. ESMG är uppdelat i två affärsområden: Everysport Media och Every Padel. Inom Everysport Media ägs och utvecklas digitala plattformar och tjänster inom sport och inom affärsområdet Every Padel bedrivs verksamhet inom den snabbväxande sporten padel. Koncernen har totalt ca 160 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget har bland annat också kontor i Norge och USA. Gruppen är noterad på Spotlight Stock Market (EVERY).

FLER NYHETER

EVERY PADEL TOUR 2022

Vi presenterar stolt Every Padel Tour 2022! Det är äntligen dags för oss på Every Padel att presentera en padeltour som sträcker sig runt om

Läs mer »

Every Padel lanserar Empower

Every Padel lanserar Empower i syfte att motarbeta ojämlikheter inom sport och specifikt padel, till följd av människors individuella olikheter.  I såväl tillväxtländer som i

Läs mer »