Every Padel Kopparlunden värd för Swedish Padel Tour-finalen - Every Padel

Every Padel Kopparlunden värd för Swedish Padel Tour-finalen

14-16 JANUARI | EVERY PADEL KOPPARLUNDEN
EVENTET ÄR SLUTSÅLT.


 

14-16 januari arrangerar vi & Västerås Padel Team den efterlängtade & uppskjutna SPT finalen för 2021.

Biljetter köps via länken & gäller endast för inträde till SPT finalspelet. Välj dag eller köp till hela eventet. Fredag 14:e januari till söndagen den 16:e januari hos Every Padel Västerås i Kopparlunden. Överskottet av biljettintäkterna går oavkortat till vår barn & ungdomsförening.

 

Vaccinationsbevis krävs för entré och det kommer även gå att köpa biljetter på plats. Då endast betalning via swish. Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se.

 

Vid frågor kring biljettbokningen så är du välkommen att kontakta Marc Sätre, som ihop med Västerås Tidning administrerar biljetthanteringen: 070-162 89 90 eller marc.satre@everypadel.com.

 


Ang corona/covid-19: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är noga med allas hälsa och att inte bidra till ökad smittspridning. Vid inställt event erbjuds du återköp av biljett.

 

Biljettkostnad betalas ej tillbaka vid saknad av vaccinationsbevis.

FLER NYHETER

EVERY PADEL TOUR 2022

Vi presenterar stolt Every Padel Tour 2022! Det är äntligen dags för oss på Every Padel att presentera en padeltour som sträcker sig runt om

Läs mer »

Every Padel lanserar Empower

Every Padel lanserar Empower i syfte att motarbeta ojämlikheter inom sport och specifikt padel, till följd av människors individuella olikheter.  I såväl tillväxtländer som i

Läs mer »