Every Padel knyter till sig några av världens främsta padelspelare och lanserar Every Padel Team - Every Padel

Every Padel knyter till sig några av världens främsta padelspelare och lanserar Every Padel Team

 

Every Padel lanserar Every Padel Team i syfte att främja padelns utveckling nationellt och internationellt. Några av världens främsta padelspelare ansluter till teamet i egenskap som ambassadörer för Every Padel och bolagets globala satsning.

Every Padel är en av de ledande aktörerna på den snabbt växande padelmarknaden och expanderar snabbt i Sverige. En global satsning har inletts för att lansera produkter och tjänster som sträcker sig bortom utbudet av hallar. Nu lanseras Every Padel Team, ett lag bestående av både världsspelare såväl som lokala ambassadörer.

Padelpionjären Andreas Ehrnvall som också är en del av Every Padel Team kommenterar samarbetet med världsstjärnorna:

– Vi är otroligt glada över att just dessa världsspelare har valt att representera Every Padel. Vi skapar nu ett lag med stark sammanhållning som både tävlar i lagets namn och hjälper till att sprida padeln globalt som sport. Det kommer ske både via event men de blir också ambassadörer för laget via sina egna och andras medier, säger Andreas Ehrnvall, Every Padel Team Manager.

En av ledarna av Every Padel Team är tillika en av de största namnen i padelns historia, den 16-faldige världsettan Fernando Belasteguín.

– Båda jag själv och de andra spelarna är mycket glada över samarbetet med Every Padel och vi är stolta att få vara delaktiga i skapandet av Every Padel Team. Vi kommer att utöka teamet med fler exceptionella personer som också är passionerade för padeln som sport och är bra förebilder. Det här är början på något stort och globalt, säger Fernando Belasteguín.

Samarbetet inleds omgående avseende utveckling av nya produkter, tjänster och marknadsföring.

Every Padel Teams nya ambassadörer

Fernando Belasteguín, rankad 4:a i världen på herrsidan. Tidigare sextonfaldige världsetta.
Ariana Sánchez, rankad 3:a i världen på damsidan.
Sanyo Gutiérrez, rankad 3:a i världen på herrsidan.
Paula Josemaria, rankad 5:a i världen på damsidan.
Federico Chingotto, rankad 7:a i världen på herrsidan.
Juan Tello, rankad 7:a i världen på herrsidan.
Nicole Travesia, rankad 49:a i världen på damsidan.

——

Om Every Padel
Every Padel (fd Klövern Padel) ägs idag av Everysport Media Group AB (publ.) tillsammans med fastighetsbolaget Klövern. I Sverige driver bolaget en rad padelanläggningar och intäkter utgörs primärt av bokade tider, events, försäljning av padelbanor, sponsring och försäljning av utrustning. Nyligen lanserades en tillväxtstrategi inkluderat en internationell expansionsplan, en digital strategi samt skapandet av Every Padel Community vilket innefattar ett team av några av världens bästa spelare, en föreningsplan, samt en satsning på utbildning av unga padelspelare.

Om Every Padel Team
Every Padel Team är ett ambassadörsprogram för att främja padelns utveckling nationellt och internationellt. Teamet kommer att utökas allt eftersom med fler ambassadörer.

Eventuella frågor besvaras av:
Andreas Ehrnvall, Every Padel Team Manager, tel: +46 70 595 52 53, mail: andreas.ehrnvall@everypadel.com

FLER NYHETER

EVERY PADEL TOUR 2022

Vi presenterar stolt Every Padel Tour 2022! Det är äntligen dags för oss på Every Padel att presentera en padeltour som sträcker sig runt om

Läs mer »

Every Padel lanserar Empower

Every Padel lanserar Empower i syfte att motarbeta ojämlikheter inom sport och specifikt padel, till följd av människors individuella olikheter.  I såväl tillväxtländer som i

Läs mer »