Padel Expo Celebrity - Every Padel

Padel Expo Celebrity

Dags för mixedtävling! Vill du och din mixedpartner utmana Anis Don Demina och Margaux Dietz eller Johan Södermalm och Madeleine Vall, i en semifinal på Padel Expo 2022? De är nämligen direktkvalificerade till semifinalerna i Mälardalens största deltävling i mixed som avgörs på padelmässan.

 

Datum och tider för deltävlingar:

  • Lördag 10/9 från kl 10.00 (Uppsala & Kista)
  • Söndag 11/9 från kl 10.00 (Västerås)

 

Spelform: 

Gruppspel -> playoffs -> slutspel på mässan. Vinnarna i A- och B-slutspelet representerar sedan sin stad i slutspelet under PadelExpo, lördagen den 17 september. 3:orna spelar ett B-slutspel utan chans för vidare avancemang.

Direktkvalificerade till semifinalerna på Padelexpo är Margaux Dietz/Anis Don Demina och Johan Södermalm/Madeleine Vall. Semifinalerna startar den 17/9 kl. 11:00 och B-finalen startar kl. 15:00. A-finalen följer därefter på CC.

Antal platser: 12 lag mixed A-klass per stad, 12 lag mixed B-klass per stad

 

Anmälan och avgift:

 

För mer info och anmälan, besök MATCHi.se