Kurser | Höst 2022 | Norrköping - Every Padel

Boka kurs

Kurser | Höst 2022 | Norrköping

Vi har många intressanta kurser och evenemang i Norrköping under hösten 2022.


Vuxenkurs – Fortsättning | 6 tillfällen | Tisdagar v 36-41

Detta är en kurs för dig som spelat padel ett tag men vill utvecklas och ta ditt spel till nästa nivå. Du behärskar de flest slag och har börjat spela på ett lite högre tempo. Här kommer vi jobba mera med spelövningar och placering och inte så mycket matning av boll. Tid: Kl 17-18 eller Kl 18 – 19

Anmäl dig här >>


Bring Your Friends | v 36-43

Det här är en kurs för dig och dina vänner. Du plockar med dig 3 eller 7 vänner på samma nivå för att under 8 veckor gå en kurs med både träning och match/strategispel. Här utvecklas ni tillsammans och kan hjälpa varandra att ta ert spel till nästa nivå.

Anmäl dig här >>


 

Boka kurs

Kurser | Höst 2022 | Norrköping

klövern padel kontakta oss