Kurser | Höst 2022 | Uppsala - Every Padel

Boka kurs

Kurser | Höst 2022 | Uppsala

Vi har många intressanta kurser och evenemang i Uppsala under hösten 2022.


Nybörjar Vuxen | v 36-39 | Fyrislund

Det här är en kurs för dig som är ny i padeln och känner att du vill ha grunderna för att kunna utvecklas. Här går vi igenom grunderna av både slag och vett och etikett på banan.

Anmäl dig här >>


Bring Your Friends | Torsdagar v 36-43 | Fyrislund

Det här är en kurs för dig och dina vänner. Du plockar med dig 3 eller 7 vänner på samma nivå för att under 8 veckor gå en kurs med både träning och match/strategispel. Här utvecklas ni tillsammans och kan hjälpa varandra att ta ert spel till nästa nivå.

Anmäl dig här >>


Bring Your Friends | Tisdagar v 36-43 | Fyrislund

Det här är en kurs för dig och dina vänner. Du plockar med dig 3 eller 7 vänner på samma nivå för att under 8 veckor gå en kurs med både träning och match/strategispel. Här utvecklas ni tillsammans och kan hjälpa varandra att ta ert spel till nästa nivå.

Anmäl dig här >>


Vuxenkurs Fortsättning | v 36-39 | Fyrislund

Detta är en kurs för dig som spelat padel ett tag men vill utvecklas och ta ditt spel till nästa nivå. Du behärskar de flest slag och har börjat spela på ett lite högre tempo. Här kommer vi jobba mera med spelövningar och placering och inte så mycket matning av boll.

Anmäl dig här >>


 

Boka kurs

Kurser | Höst 2022 | Uppsala

klövern padel kontakta oss