Barn & Ungdom | Uppsala | Höst 2022 - Every Padel

Barn & Ungdom | Uppsala | Höst 2022

Fyll höstterminen med våra roliga träningaktiviteter för barn och ungdomar.


Intresseanmälan Barn och Ungdom | Librobäck HT 2022

Detta är en intresseanmälan för Barn och ungdomsträning på Every Padel Librobäck HT 2022 med start v 36. Detta är för dig som tidigare inte har varit med i våran padelskola utan önskar att börja. På måndagar och onsdagar erbjuder vi träning i våran hall i Librobäck och i mån av plats hoppas vi just du kan få en av de platserna.

Anmäl dig här >>


Intresseanmälan Fysträning | Librobäck

Detta är en intresseanmälan för dig som skulle vilja vara med i våran fysgrupp.

Det här är träningsgrupper för dig som är mellan 10-15 år. Här kommer vi springa, hoppa, studsa, klättra och tillsammans skapa en teamkänsla runt fysisk aktivitet. Varje termin har vi något lopp/aktivitet som mål för våran träning.

Anmäl dig här >>


Intresseanmälan Barn och Ungdom | HT 2022 | Fyrislund

Detta är en intresse anmälan för barn och ungdomsträning på Every Padel Fyrislund HT 2022 med start v 36. Detta är för dig som tidigare inte har varit med i våran padelskola utan önskar att börja. På tisdagar och torsdagar erbjuder vi träning i våran hall i Fyrislund och i mån av plats hoppas vi just du kan få en av de platserna.

Anmäl dig här >>