Ryska Posten Padel Team och Every Padel Team går samman

Ryska Posten Padel Team och Every Padel Team går samman – vill skapa Sveriges bästa förening

Ryska Posten Padel Team (RPPT) har vunnit klubblags-SM och för klubben tävlar flera av Sveriges högst rankade padelspelare, som Simon Vasquez, Anton Andersson och Daniel Appelgren. Nu går laget samman med Every Padel och bildar Every X BPPT samt lanserar en satsning på barn och ungdom.

Ryska Postens Padel Teams grundare Daniel Pilotti kommenterar:

– Vi startade RPPT 2016 när svensk padel var i sin linda. Målet med teamet var att genom innovation och nytänkande ta svensk padel framåt. Våga bryta ny mark och samtidigt ha kul med människor som var lika passionerat padelnördiga som vi och som man ville umgås med. Detta skulle vara en satsning från hjärtat och helt utan kommersiella intressen.

Redan under föreningens första år vann man ett första individuellt SM-Guld genom lagets kapten Simon Vasquez. Genom åren har föreningen firat flertalet vinster, inklusive Lag SM-Guld, och spelare som Pablo Figueroa och Calle Knutsson har passerat genom föreningen. Daniel Pilotti fortsätter:
– Nu har det snart gått sju år sedan vi drog igång detta och det är dags för nästa kapitel. Jag är enormt glad och stolt över det vi lyckats åstadkomma. Men samtidigt lika glad över att det vi byggt upp tas vidare i en ny satsning ihop med Every Padel. Vi har samma grundvärderingar och tillsammans är jag övertygad om att vi kommer kunna utveckla padeln ytterligare med en betoning på barn/ungdom och inkludering, vilket jag tror behövs. Mitt mål nu är att tillsammans med Every Padel skapa Sveriges bästa förening som såklart ska vinna titlar, men framförallt vara en förening för alla och som kan vara en positiv kraft i det Svenska samhället.

Från vänster: Daniel Pilotti, Andreas Ehrnvall, Simon Vasquez och Hannes Andersson

Medgrundare och kapten för RPPT är Simon Vasquez, som nu blir en del av Every Padels redan framgångsrika team bestående av både talangfulla svenska spelare såväl som några av världens toppnamn. Simon Vasquez kommenterar
– Jag ser fram emot detta samarbete som kommer hjälpa både våra nuvarande elitsatsande spelare men framför allt nästa generations spelare. Every X BPPT ska visa och bana rätt väg för nästa elitsatsande generation. Både genom att satsa på ungdomsverksamhet men också på de som vill tävla och testa sina vingar mot de bästa i världen

Sportsligt ansvarig för föreningen blir Andreas Ehrnvall tillsammans med Simon Vasquez (även lagkapten för tävlingslaget). Ledare och styrelsemedlemmar är utöver ovan Bojan Jovanovic, Marios Dimakos, Daniel Pilotti och Hannes Andersson.

Eventuella frågor besvaras av:
Andreas Ehrnvall, Affärsutveckling, Every Padel i Sverige AB,
+46 70-595 52 53,
andreas.ehrnvall@everypadel.com