Intensivkurs på sportlovet - Every Padel

Boka kurs

Intensivkurs på sportlovet

Kickstarta din padelkarriär på sportlovet genom att anmäla dig till vår intensivkurs för nybörjare!

Intensivkursen kommer hålla på i totalt 4 timmar med fokus på att deltagarna ska få så bra kunskap inom alla områden som möjligt. Deltagarna ska även få spelförståelse från både ett tekniskt och taktiskt perspektiv.

Datum:
21-22/2 KL 17-19

Pris: 1500kr/ deltagare

Plats: Intensivkursen kommer att hållas på Every Padel Fyrislund.

Anmäl dig här >>

Vid anmälan till denna kurs godkänner du våra villkor. Vid avanmälan för denna kurs gäller det att du avanmäler deltagaren/deltagarna minst 48h innan kursens start. Om det inträffar förhinder vid något tillfälle kommer du inte få någon ersättning eller någon annan tid. Om dessa villkor bryts eller att du eller någon annan anmäld deltagare inte dyker upp kommer du debiteras en tredjedel av priset via faktura. Avanmälan sker via Mail till Gustav.hubinette@everypadel.com. Var vänlig respektera dessa villkor för allas bästa upplevelse.

 

Boka kurs

Intensivkurs på sportlovet

klövern padel kontakta oss